Tamarco steunen

Donateur

Donateur zijn van Tamarco is ook één van de manieren om onze club te steunen. Wilt u ook donateur worden maak dan een vrijblijvend bedrag (minimaal 5 euro) over op rekeningnummer 3356.55.025 t.n.v. drumfanfare Tamarco o.v.v. donatie.

Gaarne ook uw postcode en huisnummer vermelden zodat wij uw adresgegevens gelijk hebben.

Vrienden van Tamarco

Als ‘vriend’ steun je Tamarco voor een bedrag van € 50,– per jaar. Daarvoor kom je met naam op een bordje in onze ‘vriendenlijst’ te hangen in ons clubgebouw.

Vriendenloterij

Je kan meedoen via de Vrienden Loterij.
Speel je al mee maar steun je nog niet een vereniging of wil je je naar Tamarco overschakelen, neem dan even met ons contact op. Wij kunnen u daarbij helpen.

SponsorKliks

sklogo-matteEr is ook een manier om Tamarco te steunen die jou helemaal niets kost! Tamarco werkt namelijk samen met SponsorKliks en als jij je aanmeldt bij SponsorKliks, dan ontvangt Tamarco een bedrag voor iedere online aankoop die jij doet bij de aangesloten winkels. Dit zijn er ruim 100, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando, Booking.com, Thuisbezorgd.nl en Dinnersite.nl.

Grote kans dus dat jij ons kunt helpen.

Klik op onderstaande link om je aan te melden bij SponsorKliks:

www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=4893&email=naam@email.com

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies voor Tamarco.

Uiteraard kan jouw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden. Je ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

Meer informatie: www.sponsorkliks.com

Bedankt voor uw steun!