Lid worden

Iedereen kan lid worden van Show- en Marchingband Tamarco. Speel je al een muziekinstrument? Grote kans dat je meteen plaats kan nemen in de show- en marchingband of in onze stageband Tamarco Next. Wil je graag een instrument leren spelen? Ook dan ben je bij Tamarco aan het juiste adres!

Algemeen:

Spelen bij onze vereniging betekent dat je onderdeel bent van een groot orkest wat regelmatig optredens in binnen- en buitenland verzorgt. We repeteren elke woensdag in ons clubgebouw en eens in de maand hebben we op zondag looprepetitie in de sporthal.

Bij Show- en Marchingband Tamarco vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt een instrument te bespelen. Samen muziek maken is waardevol en daarom komen leerlingen na het behalen van het A-diploma in het leerlingenorkest. Dat orkest speelt eens in de drie weken op de zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Leren marcheren is tijdens deze repetitie een vast onderdeel. Tamarco is géén muziekschool, wij investeren in onze leerlingen zodat ze na het behalen van de diploma’s mee gaan lopen in de show- en marchingband.

Meer dan muziek:

Leden van Show- en Marchingband Tamarco geven aan zich direct thuis te voelen bij de vereniging. Een warme groep mensen waar iedereen zich welkom voelt. Daar zijn we trots op. We organiseren jaarlijks meerdere activiteiten speciaal voor onze leden, waar familie en vrienden ook welkom zijn. Denk aan het kerstdiner, de Tamarco Zomerdag of samen het songfestival of een film kijken op groot scherm.

Leer een instrument bespelen oftewel MuziTalent:

Onze leerlingen noemen we MuziTalenten. Iedereen vanaf 8 jaar kan een instrument leren bespelen. Je krijgt elke week een les van 30 minuten en een instrument in bruikleen van de vereniging. De lessen zijn individueel en worden door ervaren instructeurs gegeven. Vanaf les één ben je lid van de show- en marchingband en als het hele traject doorlopen is loop je mee met het orkest. Tussendoor ontvang je uiteraard diploma’s en na het eerste diploma ga je al meespelen in het leerlingenorkest.

Geen idee welk instrument je wilt spelen? Geen probleem, samen met jou zoeken we een instrument wat bij je past. Probeer ze bij de kennismaking allemaal maar eens uit. (de gratis introductie-les duurt ongeveer1 uur)

Mini-MuziTalent:

Voor de jonge muzikale talenten in de leeftijd van 5 tot 6 jaar zijn er ook mogelijkheden. Onze Mini-MuziTalenten zetten in groepsverband de eerste stappen in de muzikale carrière. Zo leren ze de verschillende instrumenten kennen,  leren ze spelenderwijs ritmes lezen en krijgen kennis met de eerste noten op de notenbalk. Uiteraard komen ook alle instrumenten uit het orkest aan bod. Het gaat nog moeilijk worden er eentje uit te kiezen als ze straks 8 jaar oud zijn.

De contributie bedraagt € 10,- p.m.

Blokfluit:

Blokfluiten is de stap na de Mini-MuziTalent. Vanaf 6 jaar tot 8 jaar kan je bij Tamarco op blokfluitles. Deze lessen zijn een goede eerste stap en basis voor wanneer je een instrument mag gaan kiezen. De eerste noten zijn al geleerd en de eerste tonen zijn al gespeeld.

De contributie bedraagt € 20,00 p.m.

Word lid:

Neem contact op met Anneloes Meijer – aanmelden@tamarco.nl – 0624187014 en bespreek de mogelijkheden. Uiteraard mag je ook altijd op de woensdagavond of zaterdagmiddag binnen stappen in ons clubgebouw. We vertellen je graag alles over onze vereniging.

Wist je dat….

… muziek maken ontzettend gelukkig maakt, zeker als je het van jongs af aan speelt, en je tegelijkertijd aan je conditie werkt? En bij Show- en Marchingband Tamarco is het ook nog eens interessant. Want je speelt samen met muzikanten van alle leeftijden, lidmaatschap kost slechts € 20,00 per maand (€35,– voor leerlingen), je krijgt een instrument in bruikleen en jouw uniform voor op straat maken we helemaal op maat.