Steeds vaker willen kinderen jonger dan 8 jaar starten met een instrument. Vaak is dit nog te moeilijk en/of te zwaar, waardoor kinderen uiteindelijk vroegtijdig afhaken. Daarom zijn wij gestart met een aangepast lesprogramma

Kinderen in de leeftijdsgroep van 6 en 7 jaar kunnen starten bij de Mini MuziTalenten

Kinderen in de leeftijdsgroep van 8 en 9 jaar kunnen starten met blokfluitles. Dit is een leuk lesprogramma, met veel liedjes vanaf ca. les 3 en thema (kerst/sinterklaas) gericht. Dus leuk voor op school en/of bij opa en oma. Ook het leren lezen van ritme komt met makkelijke ezelsbruggetjes aan de orde.

Afsluiten met een diploma en een voorstelling voor familie, vrienden en misschien wel sinterklaas.

Waarom starten met een blokfluit.

Zo kan je alvast proeven aan het leren lezen van muziek. En het is een mooie opstap naar eventueel een instrument. Vaak moeten je grote mensen tanden al op zijn plek zitten om bijvoorbeeld klarinet, saxofoon of fluit te kunnen spelen. Met een blokfluit heb je daar nog geen last van. Heb je in de periode van deze blokfluitlessen al noten leren lezen dan gaat de vervolgstap sneller, omdat je alleen aandacht hoeft te geven aan het bespelen van het andere instrument, welk dan ook. Blijft het bij deze lessen dan is het een leuke ervaring geweest.

Wat gaat het kosten:

De blokfluitcursus kost € 110,- pp. (Dit is inclusief het basispakket t.w. van € 10,-)

Het basispakket bestaat uit:

  • Blokfluit
  • Een lesboek
  • Map voor aantekeningen en extra opdrachten
  • Potlood voor aantekeningen

Dit basispakket blijft jullie eigendom. (Natuurlijk kan de vereniging ook alles los leveren, wat met het cursusgeld zal worden verrekend)

Wanneer zijn de lessen

Datum start: februari 2018
Tijdstip woensdagmiddag

Aantal lessen:

20

Grootte van de groep:

De groep(en) bestaan uit maximaal 5/6 personen (minimale grote 3 personen) Bij een grotere groep wordt de groep in tweeën gesplitst.

Wie kan zich inschrijven:

Iedereen kan zich inschrijven. We trachten twee keer per jaar te starten met een nieuwe groep. Geeft u uw kind op voor de les en wij zijn net gestart plaatsen wij uw kind op de wachtlijst.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden bij onderstaande personen

Anneloes Meijer: blokfluitles@tamarco.nl Ben Blauw ben@tamarco.nl
06 51481506

Hopen je binnenkort te verwelkomen, wij hebben er zin in.