De orkesten

Hieronder een overzicht van alle orkesten binnen onze vereniging.

Show-  en Marchingband Tamarco

De show- en marchingband is het hoofdorkest van Tamarco. De show- en marchingband repeteert elke woensdag van 19:30 uur tot 22:00 uur in het eigen clubgebouw. Dirigent en arrangeur is Ferdi Seelbach. Voor de instructie van het slagwerk tekent Ronald Krassenberg. Met ruim 30 optredens per jaar in binnen- en buitenland is de show- en marchingband een graag geziene gast bij evenementen.

Tamarco NexT

De stageband van Tamarco speelt een boordevol programma waarin alle stijlen aan bod komen. Deze ‘bigband’ speelt zomaar heerlijke Duitse polka’s of een stevige mars. Maar ook de evergreens van toen en de populaire songs van tegenwoordig staan op het repertoire. Tamarco Next zorgt voor prachtige songs en muziek waarop een dansje gewaagd kan worden. Hans van der Laan is de dirigent.

De Bloebent

De Bloebent is hét feestorkest als er een feestje gebouwd moet worden. Met een afwisselend repertoire van vrolijke muziek in verschillende stijlen zullen zij er altijd voor zorgen dat er gedanst, gehost en gefeest wordt.

Drumline

Een knallende opening zit wel goed als je deze drumline boekt. Onze slagwerkers komen met grof geschud om met een heerlijk ritme een spetterende show neer te zetten.

De Stafband

Alle klassiekers komen voorbij als de stafband in Sinterklaastijd langskomt. Uiteraard geheel in stijl zorgen zij voor vele blije gezichten bij jong en oud.

The Xmas Swing Band

Terug naar de tijd van Dickens. In mooie klederdracht uit die tijd brengt dit orkest je helemaal in de kerstsfeer. Schuifel mee op de mooie klanken en waan jezelf in de sneeuw bij de kerstboom. Dit orkest speelt een gevarieerd programma in een altijd sfeervol jasje.

Meespelen?

Kijk hier om lid te worden. Is meelopen door omstandigheden niet meer mogelijk, maar wil je toch gezellig muziek blijven maken?

Neem contact op met Anneloes Meijer – anneloes@tamarco.nl – 06 24187014 om te kijken naar de mogelijkheden bij Tamarco Next.

Boekingen:

Neem voor boekingen van Show- en Marchingband Tamarco of één van onze andere orkesten vrijblijvend contact op met Niels van der Fits – niels@tamarco.nl – 06 38131910