Activiteiten

Show- en Marchingband Tamarco is een actieve vereniging, waar ook veel activiteiten plaatsvinden. Deze zijn altijd vrij te bezoeken, dus stap gerust eens binnen.

Koppelklaverjassen

Om de week op vrijdag organiseren we koppelklaverjassen. In drie rondes wordt er gekaart om mooie prijzen en tussendoor draait het rad van avontuur. Ook als je alleen bent is de kans groot dat we een maatje vinden om mee te kaarten. We klaverjassen op vrijdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur.

Zie rechts het kaartrooster

Rommelmarkt

Twee keer per jaar is het in ons clubgebouw tijd voor de rommelmarkt. Er zijn prachtige spullen ingezameld die we dan ten toon stellen voor verkoop. Alle medewerking is door vrijwilligers en alle opbrengsten komen ten goede aan de vereniging, die vooral investeert in lessen voor leerlingen.

Kijk rechts bij activiteiten voor de datum van de eerstvolgende rommelmarkt

Spullen brengen kan elke woensdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. We zijn ook blij met grote spullen, maar vragen vriendelijk die zo kort mogelijk voor de rommelmarkt bij ons te brengen. We kunnen het ook komen halen. Bel daarvoor met onze logistieke man Loek van der Post – 06 22681341 (na 16.00 uur)

Zaalverhuur

De grote zaal in ons clubgebouw is ook te huur voor feesten en partijen. Ook voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden zoals Presentaties (Beamer aanwezig), workshops en bedrijfsfeesten.

De zaal is alleen te huur inclusief barbediening. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag mee. Kom eens kijken of vraag vrijblijvend informatie op bij onze voorzitter Rob Blauw – rob@tamarco.nl – 0612967668